Välkommen till c/o Lena

c/o Lena är baserat i Hudiksvall och erbjuder naturkosmetisk hudvård, naturkosmetiska hudvårdsprodukter samt coaching. Här kommer en översikt om vad du kan hitta här på vår hemsida.

Behandlingar

Vi kan erbjuda dig olika njutbara behandlingar, individuellt anpassade för hela ditt välbefinnande. Läs mer...

Produkter

Hos c/o Lena hittar du ett urval av bra och verksamma naturkosmetiska produkter som är bra för dig, din hud och miljön. Läs mer…

Coachning

Dina behov varierar. Ibland behöver du en skön behandling, ibland kanske en coach som du i lugn och ro kan prata med och bli utmanad av. c/o Lena erbjuder dig både och. Läs mer…

Mera avdelningar

På min blogg kommer jag att skriva om saker som berör mig, aktuella erbjudanden, tips och råd om hudvård. Kom in, läs och kommentera gärna i min blogg.

Vi uppskattar kontakt med våra kunder. Välkommen att maila, ringa eller besöka oss. Vi svarar så fort vi kan. Via vår kontaktsida kan du dessutom börja prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Hitta hit till vår lokal på Västra Tullgatan 5 i Hudiksvall.

I avdelningen Om c/o Lena berättar vi om vem, vad, hur och varför.

Presenttips
Att hitta presenter kan vara både svårt och tidsödande. Vi kan hjälpa dig att hitta mycket uppskattade presenter - bra produkter för hudvård, mineralsmink, hemmaspa, daglig hygien och sköna behandlingar. Vi sätter gärna samman ett bra presentpaket utifrån dina önskemål om vem som är mottagaren, det pris du vill betala och den inriktning du önskar. Vi har underbara produkter för kvinnor, män och ungdomar i alla åldrar.

Klicka här så presenterar vi ytterligare några exempel på bra alternativ.Har du inte möjlighet att besöka butiken på Hamngatan 21 kan du ringa (0650-155 21) eller maila in din beställning.

Behandlingar
Du kan även köpa presentkort på antingen våra sköna behandlingar eller för produkter som mottagaren får välja ut själv.

Friskvårdsförmån från arbetsgivare
Arbetsgivare kan betala för enklare motion eller kontorsmassage utan att den anställde behöver skatta för förmånen – ge dina anställda behandlingar hos c/o Lena. Läs mer här…